Welsum Open Zomer tennistoernooi

Bericht inhoud:
Schrijf je in voor het Welsum Open Zomer tennistoernooi

Het jaarlijkse Plus van den Hoven Welsum Open Zomer tennistoernooi komt er weer aan. Dit is elk jaar een beregezellig en goed georganiseerd toernooi waar tennissers uit de wijde omtrek aan mee doen. Het wordt gehouden van 15 t/m 23 juni. Dus wil je mee doen aan dit zomertoernooi, geef je dan snel op!
Welsum heeft een sfeervol tennispark met een gezellige kantine en drie kunstgrasbanen. De sfeer is gemoedelijk en voor de inwendige mens wordt, zoals altijd, goed gezorgd. Maar op de banen wordt natuurlijk wel sportief en fanatiek gestreden en haalt iedereen het beste uit zichzelf!
Deelname is mogelijk in zowel enkel- als dubbelspel in de 17+ categorie├źn 4, 5, 6, 7 en 8. Er wordt gespeeld in poules. Bij elke wedstrijd gaat het om 2 gewonnen sets met een tiebreak in elke set. Voor de winnaars zijn geldprijzen beschikbaar. Kijk voor meer bijzonderheden bij de wedstrijdbepalingen die te vinden zijn op toernooi.nl.
Opgave is mogelijk tot uiterlijk zondag 9 juni 24.00 uur, maar om zeker te zijn van deelname kun je dat natuurlijk beter eerder doen. Het toernooi staat gepubliceerd op toernooi.nl. Hier kun je je ook opgeven. We hopen natuurlijk weer, net als de vorige jaren het geval was, op een grote deelname.
Tot in juni in Welsum!