Junior Energiecoach; daar krijg je energie van!

Wil jij samen met je gezin meedoen aan een superleuk spel én energie besparen? Doe dan gratis mee met Junior Energiecoach! In vijf weken tijd krijg je korte opdrachten waar je met elkaar spelenderwijs mee aan de slag gaat. Junior Energiecoach is leuk voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar.

Oud-deelnemers over Junior Energiecoach

“Wij hebben boven met de lego en met het poppenhuis gespeeld en we zijn een lange wandeling gaan maken. ‘s Avonds heeft mama verhaaltjes gelezen en hebben we een spelletje gedaan. Een dag zonder stroom vonden we best leuk.” Team Electro.

“Bedankt voor de leuk momenten die jullie aan ons gezin bezorgen. We leren niet alleen over energie besparen maar ook hoe leuk het is als gezin om de opdrachten te doen, spelletjes te spelen en te lachen.” Team Famtastic

“Wij maken er echt een sport van! Super leuk om dit met z’n allen te doen. Zelfs de jongste van twee doet actief mee. Door hem zitten we vaak in het donker.” De Bende van Dijkman.

Doe je mee?

Wil jij ook ontdekken hoe leuk een dag zonder stroom is, hoeveel je bespaart met LED-lampen of door het licht juist uit te doen? Meld je dan gratis aan op www.juniorenergiecoach.nl! Hier vind je ook meer informatie over het spel.