Evenementen in het dorpshuis

Evenement details:

 • za
  16
  mrt
  2019

  Klaver5 Toneel

  20:00Dorpshuis Welsum

  Op 16 maart 2019 zal klaver 5, weer voor u optreden.

  De groep is inmiddels onder bezielende leiding van regisseur Gerrit Bosvelt bezig met de repetities van het stuk:

  Een verhuizing en andere ongemakken.

  De voor u inmiddels al wel bekende toneelgroep uit de Vecht, met spelers uit alle windstreken van de gemeente Voorst en daarbuiten brengen deze komedie in 3 bedrijven. Het zal weer garant staan voor een avond vol ontspanning en humor en zal zeker weer voor de nodige lachsalvo’s zorgen.

  Dit alles wordt weer opgevoerd in een tip top uitziend decor, want ook de decorploeg is al weer flink aan het werk om er voor te zorgen dat het decor weer helemaal passend is bij het stuk.

  Een korte inhoud: Richard en Dorris Koenen kopen een boerderijtje met wat achterstallig onderhoud en willen hier hun droompaleis van gaan maken, met ruimte voor praktijk aan huis.

  De overbuurvrouw, Cornelia Zijtveld geeft aan dat de vorige bewoner zijn vrouw hier heeft vermoord en dat er nog steeds kwade geesten heersen over het huis.

  Als de broer en schoonzus van Dorris langskomen, weten zij hier wel raad mee en schoonzus Bets nodigt dan ook een Medium uit.

  2 klunzige verhuizers, de KPN monteur en het medium zorgen natuurlijk voor de nodige ontwikkelingen op het podium en het is nog maar de vraag wie waar wanneer gaat wonen…

  Graag tot ziens op 16 maart!