Evenementen in het dorpshuis

 • vr
  08
  jan
  2021
  zo
  21
  feb
  2021
  Bericht vanuit de gemeente

  Wil jij samen met je gezin meedoen aan een superleuk spel én energie besparen? Doe dan gratis mee met Junior Energiecoach! In vijf weken tijd krijg je korte opdrachten waar je met elkaar spelenderwijs mee aan de slag gaat. Junior Energiecoach is leuk voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar.

  Oud-deelnemers over Junior Energiecoach

  "Wij hebben boven met de lego en met het poppenhuis gespeeld en we zijn een lange wandeling gaan maken. 's Avonds heeft mama verhaaltjes gelezen en hebben we een spelletje gedaan. Een dag zonder stroom vonden we best leuk." Team Electro.

  "Bedankt voor de leuk momenten die jullie aan ons gezin bezorgen. We leren niet alleen over energie besparen maar ook hoe leuk het is als gezin om de opdrachten te doen, spelletjes te spelen en te lachen." Team Famtastic

  “Wij maken er echt een sport van! Super leuk om dit met z’n allen te doen. Zelfs de jongste van twee doet actief mee. Door hem zitten we vaak in het donker." De Bende van Dijkman.

  Doe je mee?

  Wil jij ook ontdekken hoe leuk een dag zonder stroom is, hoeveel je bespaart met LED-lampen of door het licht juist uit te doen? Meld je dan gratis aan op www.juniorenergiecoach.nl! Hier vind je ook meer informatie over het spel.

   

 • za
  18
  sep
  2021
  zo
  19
  sep
  2021

  rondom het dorpshuis

  Feestweekend.
  Voor 2020 stonden veel feestelijke activiteiten gepland. Een deel daarvan zal alsnog gaan gebeuren;
  De Powerhorse Competition komt naar Welsum. Midden in Welsum en rondom worden wedstrijden gehouden met paarden onder het zadel maar ook ingespannen paarden. Er zullen meer activiteiten gepland worden om het een heel feestelijk weekend te maken.

  Hierover komt later een apart nieuwsbericht. Houd deze datum vrij!

  Let op: dit is nog onder voorbehoud!

   

 • vr
  12
  nov
  2021
  za
  13
  nov
  2021

  20:00Dorpshuis Welsum

   3koteboebo

  Dit zijn de voorstellingen die eigenlijk op 13 maart en 14 maart 2020 gepland stonden, en waarvoor veel mensen dus nog kaarten hebben.

  Ook deze data zijn nog onder voorbehoud. Zodra meer duidelijkheid is, melden we dat op deze website.